Barry Paf richt zich op TV 538; krijgt weekendshow op radio

Radio 538 DJ Barry Paf is alweer vijftien jaar één van de bekendste stemmen van de radio. Naast zijn succesvolle avondprogramma bij Radio 538 is de DJ sinds dag één ook hét gezicht van TV 538. Vanaf morgen zal hij niet meer dagelijks op de radio te horen zijn, maar gaat hij zich op tv richten. Toch verlaat hij de radiozender niet helemaal; vanaf 11 augustus is Barry iedere zaterdag en zondag tussen 18.00 en 20.00 uur te beluisteren op Radio 538 met Barry’s Weekend Vibe.

Barry Paf, DJ Radio 538: “Ik sta te trappelen om te beginnen aan mijn nieuwe show! Ik zit zoals je van me gewend bent in de energieke vibe met een spannend weekendprogramma waarin onder meer het spiksplinternieuwe “Dare 2 Date” te horen zal zijn. Doe mee en creëer samen met mij de ultieme weekend vibe!”

www.radio538.nl

Lees ook:The Voice of Holland terug op radio met Barry Paf
Lees ook:Nieuwe programmering 538; twee shows Frank Dane
Lees ook:538 Schoolawards: leukste school en leraren gezocht!
Lees ook:Nieuwe radioshows voor Domien Verschuuren en Timur Perlin
Lees ook:Afrojack presenteert Jacked op Radio 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>