Zon, Zuipen, Ziekenhuis; Nederlandse jeugd bij vakantie-arts

Vele jongeren gaan iedere jaar uit hun dak in Albufeira, El Arenal en Sunny Beach. Dat gaat niet altijd goed, waardoor een bezoekje aan de dokter noodzakelijk is. RTL 5 volgt nu drie Nederlandse artsen op deze feestbestemmingen in respectievelijk Portugal, Spanje en Bulgarije.

Dit reality programma laat naast de zonnige kant ook de andere kant zien van het onbeperkt partyen. De dokters staan 24 uur per dag klaar en zijn op alles voorbereid. Van vechtpartij-verwondingen tijdens een stapavond tot een enthousiaste vakantieganger die na een nacht flink uitgaan onwel wordt in de volle zon. Ze hebben hun handen vol aan de jonge Nederlandse toeristen die alle remmen losgooien.

De Nederlandse huisarts Rutger Verhoeff gaat zelf ook het strand op en het uitgaansleven in om de vakantiegangers aan diverse testen te onderwerpen. Denk hierbij aan reality checks als: Wanneer is alcohol eigenlijk echt uit het bloed? Is het wel veilig vrijen als de condoommaat wordt overschat?

Uitzending: RTL 5, wekelijks vanaf dinsdag 28 augustus tussen 21.30 uur en 22.30 uur.

Lees ook:Tuintjessloper (21) overlijdt na aanhouding
Lees ook:Veilig op stap dankzij Way Out 2011
Lees ook:Jongen (17) spuit traangas naar voorbijgangers
Lees ook:Britten gevangen in Dubai om seks
Lees ook:Twintigtal jongens ernstig ziek op vakantiekamp

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zon, Zuipen, Ziekenhuis; Nederlandse jeugd bij vakantie-arts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>