Castleden In Goed Gezelschap kijken aflevering bij kijkers

Het improvisatieprogrogramma ‘In Goed Gezelschap’ van de VARA, geeft kijkers aanstaande maandag 8 oktober de kans om die avond in goed gezelschap, de aflevering met een deel van de cast te bekijken in hun eigen huiskamer. De kijker maakt kans op deze visite door op maandag vanaf 21:00 uur te twitteren met #ingoedgezelschap.

Van alle tweets wordt er één uitgekozen en de winnaar wordt bekend gemaakt via het account @ingoedgezelscha (zonder p). Tien minuten na de start van het programma wordt er aangebeld door de castleden om samen met de winnaar de rest van de aflevering te kijken.

Het improvisatieprogramma ‘In Goed Gezelschap’ is iedere maandag te zien op Nederland 3 om 21:25 uur. Met onder andere Thomas van Luyn, Sara Kroos, Pieter Derks, Georgina Verbaan, Jörgen Raymann, Leon van der Zanden en Kees Boot.

Voor deze unieke actie kun je @ingoedgezelscha of de verschillende spelers volgen. De hashtag die gebruikt moet worden is #ingoedgezelschap.

www.ingoedgezelschap.tv

Lees ook:Improvisatieprogramma In Goed Gezelschap bij de VARA
Lees ook:Johnny de Mol en Kim Feenstra in seizoen twee Van God Los
Lees ook:Kans op kaarten TMF Awards
Lees ook:Happy birthday to you… GTST!?
Lees ook:Nieuwe seizoen De slimste mens start vanavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>