Vanavond Victoria’s Secret show met Doutzen Kroes op Net5

Doutzen Kroes en Rihanna

Doutzen Kroes presenteert exclusief voor Net5 de registratie van de Victoria’s Secret Fashion Show 2012. Het Friese supermodel neemt je mee voor én achter schermen van de beroemde jaarlijkse lingerieshow. Dit jaar lopen er weer veel internationale topmodellen mee, onder wie Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, de Nederlandse Bregje Heinen en natuurlijk Doutzen Kroes zelf. Tijdens de show komen niet alleen mooie lingerie en topmodellen voorbij, maar ook optredens van de wereldsterren Rihanna, Justin Bieber en Bruno Mars. Victoria´s Secret Fashion Show 2012 is vanavond om 21.25 uur te zien bij Net5.

Tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show 2012 in New York komt de meest dure en sexy lingerie voorbij op de catwalk. Zo worden er 65 verschillende outfits gedragen en komen er 28 paar Angel-vleugels langs. Doutzen vertelt hierover: “Ik heb weer veel mooie outfits aan tijdens de show. Mijn favoriete setje is de schattige poedeloutfit.” Het Braziliaanse model Alessandra Ambrosio heeft dit jaar de eer om de schitterende Fantasy Bra te dragen van maar liefst 2,5 miljoen dollar. Gedurende de modeshow worden er spetterende optredens gegeven door Grammy Award-winnaars Rihanna, Justin Bieber en Bruno Mars. Naast de registratie van de show komen ook interviews vanaf de roze loper, profielen van de modellen en blikken achter de schermen aan bod.

Doutzen Kroes staat al acht jaar aan de top van de internationale modellenwereld en reist daarvoor de hele wereld rond. In 2008 werd het Friese model een Victoria’s Secret Angel. Doutzen straalt sindsdien ieder jaar met haar vleugels op de catwalk tijdens de modeshow. Het maandenlange dieet en vele sporten dat hieraan vooraf gaat, doet ze niet voor niets, want de billen van Doutzen zijn dit jaar door Daily Mail uitgeroepen tot de mooiste billen van alle Angels. “Ik probeer altijd organisch en gezond te eten om in vorm te blijven. Veel groentes, gezonde sapjes en avocado. In de aanloop naar de show ga ik een stap verder; dan eet ik geen suiker of koolhydraten. Het is daarom niet gek dat ik na de show enorme trek heb in frietjes!”, aldus Doutzen Kroes.

Victoria’s Secret Fashion Show 2012 om 21.25 uur bij Net5

Lees ook:Doutzen Kroes zingt in kerstlingerie voor Victoria’s Secret
Lees ook:Meest sexy vrouwen volgens Doutzen Kroes
Lees ook:Samsung en topmodel Doutzen Kroes werken samen
Lees ook:Beha Victoria´s Secret zorgt voor snijwond
Lees ook:Victoria’s Secret modellen willen verleid worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>