Jetro Willems Tiener van het Jaar 2012

Jetro Willems is door de Facebook fans van tienernieuwssite Ondertussen.nl verkozen tot Tiener van het Jaar 2012. Via een verkiezing onder de ruim 10.000 Facebook fans kreeg de jonge voetballer maar liefst 27% van de stemmen.

Via Facebook konden jongeren 1,5 week lang hun stem uitbrengen op de tien genomineerde tieners. De 18-jarige Willem Jetro kreeg veruit de meeste stemmen en is dan ook de Tiener van het Jaar 2012 geworden. Als tweede eindigde BMX’er Laura Smulders, met 18% van de stemmen. Model Maud Welzen kreeg 14% van de stemmen en werd daarmee derde.

De Ondertussen.nl Tiener van het Jaar award werd dit jaar voor de derde keer op rij uitgereikt. Jongeren konden hun stem uitbrengen op de tiener die zij in 2012 het meest opvallend, inspirerend, geweldig of bijzonder vonden. In 2010 won So You Think You Can Dance winnaar Floris Bosveld en in 2011 was Britt Dekker de gelukkige.

http://www.ondertussen.nl

Lees ook:Tiener van het jaar is…
Lees ook:PVV favoriet bij middelbare scholieren
Lees ook:Aqua Mundo Zwembad van het Jaar volgens publiek
Lees ook:Lexa.nl wordt gezien als meest betrouwbare datingsite
Lees ook:And the winner is… España!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>