Vanavond battles voor finaleplaats in The Voice Kids

De afgelopen vijf weken keken wekelijks bijna 3 miljoen mensen naar ‘The Blind Auditions’ van het tweede seizoen van ‘The Voice Kids’. Vanavond begint de volgende fase van het RTL 4-programma, ‘The Battle’. Hierin wordt de komende drie weken op muzikale wijze uitgevochten wie er straks in de finale op vrijdag 15 februari staan.

In ‘The Battles’ staat elke week één team centraal. De eerste aflevering is dat het team van coach Angela Groothuizen. De tweede uitzending, op vrijdag 1 februari, verschijnen de talenten van Nick & Simon in de (boks)ring en de derde en laatste ‘Battle’-aflevering (vrijdag 8 februari) is ingeruimd voor Marco Borsato en zijn protegees. De week hierna vindt de finale live plaats. In ‘The Battles’ wordt dus elke week bekend welke kinderen zich finalist mogen noemen en wie er voor de eer, het platencontract en de studiebeurs van 10.000 euro gaan strijden.

Na ‘The Blind Auditions’ telt elk team nog 15 talenten. Elke coach verdeelt hen over vijf battles en uit elke ‘duel’ kiest hij of zij één winnaar. De in totaal vijf winnaars keren eind van de avond terug in de sing off. Hierin brengen ze hun liedje uit ‘The Blind Auditions’ nog een keer ten gehore. Vervolgens is het aan de coach om te bepalen welke twee van deze vijf topzangertjes doorgaan naar de finale, waarin dus plaats is voor in totaal zes kandidaten (twee per team).

De coaches van ‘The Voice Kids’ zijn Angela Groothuizen, Marco Borsato en Nick & Simon. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de jongste primetime talentshow van Nederland.

Uitzending RTL 4 tussen 20.30 en 22.30 uur.
www.thevoicekids.nl

Lees ook:De eerste kandidaten voor The Voice of Holland Live zijn…
Lees ook:Coaches The voice of Holland stelen elkaars kandidaten
Lees ook:The Voice of Holland finalisten vanavond bekend
Lees ook:The Voice Kids coaches: Marco Borsato, Nick & Simon en Angela Groothuizen
Lees ook:Teams The Voice of Holland tegelijk in actie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>