Durf jij mee te doen aan Nederlandse Killer Karaoke op RTL 5

Dit voorjaar brengt RTL 5 een Nederlandse versie van het hilarische wereldberoemde programma ‘Killer Karaoke’. Hierin nemen kandidaten het tegen elkaar op tijdens de meest extreme, komische en pijnlijke zangopdrachten. ‘Killer Karaoke’ gaat verder – veel verder – dan alle andere zangcompetities op tv.

De deelnemers die meedoen aan dit programma moeten bereid zijn hun angsten te overwinnen, pijn te doorstaan en vernederingen te ondergaan met als ultieme prijs een geinig geldbedrag. Opgeven voor de Nederlandse versie kan vanaf nu via rtl.nl/killerkaraoke.

Bij de invulling van de gruwelijke zangopdrachten moet gedacht worden aan elektrische schokken en geblinddoekt door een cactusdoolhof lopen. Voor alle deelnemers geldt: wat er ook gebeurt, stop niet met zingen!

Lees ook:Rapper Keizer en Ferry Doedens in Killer Karaoke
Lees ook:Killer Karaoke: pijnlijk leuk om naar te kijken
Lees ook:Vips beleven vanavond angstige momenten in Killer Karaoke
Lees ook:Coolcat zoekt de ultieme Lady Gaga look-a-like!
Lees ook:Nieuwe programmering SBS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>