Presentatie onderzoeksrapport rellen Project X Haren

EenVandaag heeft het vanavond uitvoerig over de Facebookrellen in Haren. Het officiële onderzoeksrapport van Job Cohen over Project X in Haren op 21 september 2012 wordt besproken. Wat bedoeld was als een privé-verjaardagsfeest voor de zestienjarige Merthe, eindigde als een complete veldslag tussen honderden dronken jongeren en de ME.

In EenVandaag komen aan het woord de officiële onderzoekers Otto Adang en Gabriel van den Brink over hoe het in de Groningse gemeente zo uit de hand heeft kunnen lopen. Verder een reportage over de Harense ondernemer en gedupeerde Rick-Jan Wesselink. Zijn winkel werd vernield en nu vreest Wesselink dat de betrokken bestuurders en agenten geen verantwoordelijkheid nemen.

Nederland 1 – 18.15 uur

Lees ook:Jongeren hebben geen spijt van Project X Haren
Lees ook:Meeste jongeren in Haren oorspronkelijk niet uit op geweld
Lees ook:Media en Facebook medeschuldig aan rellen Project X Haren
Lees ook:Carnaval geen housefeest in West Maas en Waal
Lees ook:Jongeren zijn optimistisch over de toekomst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>