Armin van Buuren, Matt Simons en Caro Emerald in Q-hotel

Q-music en NH Hoteles openen opnieuw de deuren van het Q-hotel! De eerste drie weekenden van april (5 t/m 7, 12 t/m 14 en 19 t/m 21) treden vele artiesten op in de hotelbar van het prachtige vijfsterren NH Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam. Q-music luisteraars maken vanaf nu kans op een exclusieve suite in het Q-hotel. Bovendien kan men extra kans maken op een Q-hotel verblijf via NH Facebook. Naast alle live optredens staan de Q-music dj’s dag en nacht klaar om de luisteraars in de watten te leggen.

Vanmorgen maakten Q-dj’s Mattie & Wietze, tijdens hun ochtendshow, de line-up van het eerste weekend bekend. Met Armin van Buuren haalt Q-music één van Nederlands grootste dj’s naar het Q-hotel. Matt Simons, Amerikaanse singer-songwriter, kwam met zijn nummer ‘With You’ direct in de iTunes top 30 terecht nadat het te horen was in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’.

De dj’s presenteren (naast het werk als barman, chef-kok of sommelier) natuurlijk ook hun programma’s op Q-music. Voor deze gelegenheid staat de Q-studio dan ook drie weekenden lang in de hotelbar van het NH Grand Hotel Krasnapolsky waar iedereen, onder het genot van een drankje, de uitzendingen en optredens live kan komen bijwonen. Q-luisteraars kunnen zich via de site Q-music.nl aanmelden om kans te maken op een exclusieve suite in het vijfsterren Q-hotel. Via NH Facebook maakt men extra kans om in het Q-hotel te overnachten.

Iedereen is welkom in het Q-hotel! Drie weekenden (5-7, 12-14 en 19-21 april) geopend van vrijdag 16.00 uur tot en met zondag 17.00 uur.

De line-up voor het eerste weekend van 5 t/m 7 april:

Vrijdag 5 april
17.00 uur Armin van Buuren
18.00 uur Matt Simons
20.00 uur Babysitters Circus
22.00 uur Handsome Poets

Zaterdag 6 april
15.00 uur Niels Geusebroek (tijd onder voorbehoud)
17.00 uur Caro Emerald (tijd onder voorbehoud)
20.00 uur Sharon Doorson
22.00 uur Krystl

Zondag 7 april
12.00 uur Alain Clark (“uitslaap-optreden”)

De line-up voor de volgende twee weekenden wordt later bekend gemaakt.

Lees ook:Opening Q-hotel: geslaagd, ontspannen en zwaar
Lees ook:MTV Music week breidt de line-up verder uit
Lees ook:The Voice Kids finalisten gaan het theater in
Lees ook:Koninginnedag is op 29 april, duidelijk?
Lees ook:Optredens grote namen tijdens MTV Music Week (met schema!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>