Jongerenblog kijkt ‘Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan’

RTL 5 komt met het nieuwe programma Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan. Hierin hebben tien deelnemers hun eigen verhaal waarom zij nog bewust of juist onbewust maagd zijn en waarom zij nu ontmaagd willen worden. Danny Nomden bekeek de eerste aflevering alvast voor Jongerenblog.

Een breed scala aan maagden passeren de revue. Neem de 48-jarige Mark, die eigenlijk gekker is op paarden dan op vrouwen. Dat blijkt wel wanneer een date van het paard valt en hij zich voornamelijk zorgen maakt om het paard. Een tegenpool is de blonde Avithal. Genoeg aandacht, een echte flirt, veel gezoend maar nog steeds wachtende op die ene ware prins. Of neem het stelletje dat erg gelovig is. Nou… Het meisje dan. De jongen is al ontmaagd op zijn vijftiende en kan niet wachten totdat ze getrouwd zijn, want dat betekent maar één ding: seks.

Het programma belooft leuke en opmerkelijke verhalen van mensen die nog maagd zijn waarvan je het niet verwacht, maar ook van mensen waar je het stiekem wél van verwacht. Het programma tovert een grote glimlach op je gezicht, maar heeft wel een serieuze insteek. Een goede combinatie en een verfrissend nieuw concept. Bedenker Ewout Genemans vertelt er meer over op Meiden.blog.nl.

Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan is elke maandag om 21:30 te zien op RTL 5.

Tekst: Danny Nomden

Lees ook:Maagden worden gevolgd in ‘Ik heb het nog nooit gedaan’
Lees ook:Marc en Alex weer in Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan
Lees ook:Jokertje’s Jawoord: real life The Hangover
Lees ook:NHL Hogeschool Leeuwarden start studie met paarden
Lees ook:Killer Karaoke: pijnlijk leuk om naar te kijken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>