Vergelijkingssite speciaal voor jongeren en studenten

SUM lanceert een vergelijkingssite speciaal voor jongeren en studenten. Op de website www.sum.nl kunnen jongeren zorgverzekeringen, autoverzekeringen, energie aanbieders, telecom en internet providers vergelijken. Daarnaast gaat SUM verschillende apps aanbieden waarop jongeren gemakkelijk en snel aanbieders kunnen vergelijken. In juli zal de eerste app op de markt komen waarop jongeren autoverzekeringen kunnen vergelijken en afsluiten.

Het van oudsher universitaire studentenblad SUM speelt hiermee in op de toenemende vraag bij jongeren om snel en gemakkelijk een overzicht te krijgen van de goedkoopste aanbieder in de verschillende markten. Op de volgende pagina’s kunnen jongeren en studenten een overzicht vinden:

Zorgverzekeringen zijn in toenemende mate een kostenpost voor jongeren. Op SUM kunnen jongeren en studenten gemakkelijk en snel een zorgverzekering vergelijken en naar de aanbieder gaan. Daarnaast kunnen zij verschillende autoverzekeringen vergelijken op basis van het kenteken en vinden ze gemakkelijk en snel de goedkoopste energie maatschappij. In de toekomst gaat SUM ook andere aanbieders vergelijken en kunnen bezoekers profiteren van voordeel door de afspraken die SUM maakt met de verschillende aanbieders.

De website vindt u op www.sum.nl.

Lees ook:Gameverslaving of hobby? Test je gamegedrag online
Lees ook:Drop it! De gevaren van afleiding op de fiets
Lees ook:Student verdient ruim 300 euro met zorgverzekering
Lees ook:Interpolis beste studenten zorgverzekering
Lees ook:CNV Jongeren en Studenten.net starten Stagesteunpunt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>