TV Lab zoekt televisiefans voor kijkerspanel Green Room

Nederland 3 staat van 12 tot en met 16 augustus in het teken van TV Lab. Deze themaweek met vernieuwende programma’s wordt live gepresenteerd door Jelte Sondij (DWDD / Jakhalzen, Rambam) vanuit de Green Room in het Amsterdamse Westerpark. In het kloppende hart van TV Lab ontvangt Jelte programmamakers en worden programma’s becommentarieerd, dit jaar door een kijkerspanel.

TV Lab is voor dit panel op zoek naar fervente Nederland 3-kijkers met een uitgesproken mening die de programma’s live van commentaar voorzien. Net als de kijkers thuis, beoordelen zij de nieuwe programma’s op drie punten: is het goed, is het vernieuwend en wil je er meer van zien? Het programma dat het best wordt beoordeeld door de kijkers, krijgt op vrijdagavond 16 augustus de Nederland 3 TV Lab-award uitgereikt.

Meedoen?
Heb jij een uitgesproken mening en wil je live op Nederland 3 de nieuwe TV Lab-programma’s van commentaar voorzien? Geef je dan voor 20 juli op voor het kijkerspanel via www.nederland3.nl/tvlab. Doe je liever mee vanaf je eigen bank? Dan kun je via jouw twitter- of facebookaccount meestemmen op de programma’s.

Lees ook:Big Brother belangrijker dan Live 8
Lees ook:Ali B. en de 40 wensen krijgt een vervolg
Lees ook:Ajax vanavond in knock out-fase Europa League
Lees ook:Muziektelevisiezender Xite krijgt landelijk bereik
Lees ook:Anatomie voor beginners

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>