Hete 100 van SLAM!FM

Het is warm in Nederland. Maar vrijdag 26 juli is het nóg warmer. Heet zelfs! Dan zendt SLAM!FM namelijk de meest sexy hitlijst van Nederland uit: de Hete 100. Samen met de luisteraars stelt het radiostation een lijst samen van de heetste en lekkerste artiesten van dit moment. Sharon Doorson, Justin Timberlake, Beyoncé en Bruno Mars zijn slechts enkele kanshebbers voor een plek in de top 100.

Iedereen die een bijdrage wil leveren aan deze pikante ranglijst kan nog stemmen tot en met 25 juli via www.slamfm.nl/hete100. Iedereen die een stem uitbrengt maakt kans op een exclusieve zonnebril van Blueprint plus de CD ‘SLAM! is Summer’. Op vrijdag 26 juli tussen 11.00 en 18.00 uur is de Hete 100 te beluisteren op SLAM!FM.

Lees ook:Ferry Corsten blijft bij SLAM!FM met Corsten’s Countdown
Lees ook:Lorentz Casimir Lyceum genomineerd voor schoolaward
Lees ook:SLAM!FM Koninginnedag op P8 AFAS Stadion Alkmaar
Lees ook:SLAM!FM live @ bejaardenhuis Vitalis Wilgenhof Eindhoven
Lees ook:Tickets voor uitverkocht Tomorrowland op SLAM!FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>