538 Dance Department does Ibiza op radio en tv

538 Dance Department laat zich deze zomer helemaal gaan op het eiland waar het 24/7 feest is: Ibiza! Host Dennis Ruyer liet zich onderdompelen in het nachtleven en ging van afgelegen villa’s naar backstage areas om verschillende internationale DJ’s te spreken. Het resultaat: veel vermakelijke interviews die in augustus zijn te beluisteren op 538Radio en ook te zien op 538TV.

Op 10, 17, 24 en 31 augustus staat het radioprogramma 538 Dance Department tussen 20.00 en 23.00 uur volledig in het teken van Ibiza. Nicky Romero praat op het party-eiland over zijn samenwerking met superster Rihanna. En Showtek vertelt over hun onverwachte succes én de privékok van David Guetta. Maar ook grootheden als Axwell en Avicii schuiven aan. Daarnaast leveren alle DJ’s een exclusieve dj-set aan.

538 Dance Department pakt in augustus groots uit op 538TV! Want naast de wekelijkse live- registratie van de radio-uitzending, is tussen 23.00 en 23.30 uur aansluitend het programma ‘Ibiza Day & Night’ te zien: een vierdelige tv-serie over Ibiza. Dennis spreekt internationale helden als Armin van Buuren en Zedd vlak voor hun gig. Daarnaast laat ‘Ibiza Day & Night’ de mooiste plekken van het eiland zien en krijgt de kijker een exclusieve rondleiding achter de schermen bij de beste clubs zoals Ushuaia en Pacha.

Vandaag zendt 538 Dance Department op radio als opwarmer voor de Ibiza-uitzendingen vier uur lang non-stop de allergrootste Ibiza-hits aller tijden uit. Zondag 11, 18 en 25 augustus en 1 september is op 538TV van 22.00 tot 22.30 uur de herhaling te zien van ‘Ibiza Day & Night’.

Meer informatie: www.538.nl/dancedepartment

Lees ook:Armin van Buuren maakt titelsong Verliefd op Ibiza (video)
Lees ook:Summer Dance Forever: 21 tot en met 28 augustus
Lees ook:Martin Garrix slaat fles kapot op hoofd Wessel van Diepen
Lees ook:Radio 538 trapt Amsterdam Dance Event (ADE) af in Cube
Lees ook:538 Dance Smash CD Vol. 3 verkrijgbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>