HNTM 2013: kandidaten draaien direct mee in modellenleven

Het nieuwe seizoen van ‘Holland’s Next Top Model’, dat maandag 26 augustus van start gaat bij RTL 5, zit vol veranderingen. Alleen de basis blijft hetzelfde: twaalf modellen strijden in een afvalrace om de hoofdprijs én prestigieuze titel Holland’s Next Top Model. De presentatie is dit jaar voor het eerst in handen van voormalig model Anouk Smulders. Daarnaast neemt zij plaats in de jury, samen met ‘Glamour’-hoofdredacteur Sabine Geurten en de buitenlandse fotograaf Sharon Mor Yosef. Stylist Fred van Leer is, net als in de vorige editie, te zien als coach van de modellen.

In dit nieuwe seizoen ervaren de kandidaten meer dan ooit dat het modellenbestaan niet alleen glitter & glamour is, maar dat er keihard moet worden gewerkt. Om dit zelf te ervaren, gaan de meiden al vanaf de eerste dag daadwerkelijk aan de slag als model. Ze doen shoots, tonen hun skills op de runway en laten zich van hun beste kant zien tijdens de go sees waar ze opdrachten moeten binnen slepen. Dit gebeurt niet alleen in Nederland, waar de vorige ‘Holland’s Next Top Model’-edities hoofdzakelijk plaatsvonden, maar in verschillende Europese modesteden. Ook is de mooie model mansion, waarin kandidaten uit eerdere reeksen verbleven, verleden tijd. Want beginnende modellen wonen in een heel gewoon appartementje en deze meiden dus ook. Boodschappen doen en koken moeten ze zelf doen. Luxe is alleen weggelegd voor de toppers. De meiden die het beste presteren kunnen rekenen op wat meer comfort dan hun concurrentes die het minder goed doen.

Wekelijks beslist de jury wie van de dames doorgaan en wie de modellenwedstrijd moet verlaten. Anouk, Sabine en Sharon krijgen hierbij elke aflevering hulp van een gastjurylid. Het meisje dat uiteindelijk overblijft, mag zich ‘Holland’s Next Top Model’ noemen, een titel die vele deuren in de nationale en internationale fashion scene opent. Daarnaast wint ze een modellencontract en een covershoot voor het blad Glamour.

Vanaf maandag 26 augustus, wekelijks tussen 21.30 en 22.30 uur bij RTL 5.

Lees ook:Holland’s Next Topmodel: wie gaat er vanavond uit?
Lees ook:School leert jongeren model worden
Lees ook:The Voice of Holland terug op radio met Barry Paf
Lees ook:Holland’s Next Topmodel!
Lees ook:Exit TVOH Ivanildo, Nora, Sacha en Christopher + Signeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>