Uitverkochte Gamekings showcase The GTA V Edition live op TV

Op dinsdag 17 september komt het langverwachte, nieuwe deel uit van de bekendste en meest spraakmakende game-franchise ter wereld: Grand Theft Auto V. Om dé entertainment release van het jaar te vieren organiseert het populaire tv-programma ‘Gamekings’ een spectaculaire launchparty: ‘MTV presents Gamekings Showcase The GTA V Edition’. Dit zal de allereerste launchparty in de Nederlandse gamegeschiedenis zijn die live wordt uitgezonden op TV.

Jan-Johan Belderok van Gamekings: “De GTA serie is iets speciaals. Het is voor veel gamers meer dan alleen een game. Daar moet je geen standaard feestje voor geven. Dan moet je alles uit de kast halen. En dat gaan we doen met een zeer speciale GTA V editie van ons eigen evenement Gamekings Showcase en een groot gedeelte daarvan wordt live op MTV uitgezonden.”

MTV presenter Anna-Alicia Sklias: “Dit is de eerste keer dat een lancering van een nieuwe game live op tv wordt uitgezonden. Ik vind het waanzinnig dat ik daar samen met de mannen van Gamekings verslag van mag doen.”

‘MTV presents Gamekings Showcase The GTA V Edition’ vindt op maandag 16 september van 21:30 uur tot 0:01 uur plaats bij MTV in Amsterdam. Het wordt een zeer exclusief evenement waar een aantal van slechts 150 gamers, BN’ers en VIP’s toegelaten zal worden. De televisieregistratie start om 22:30 uur en duurt tot het moment dat GTA V in de winkels ligt, 00:01 uur.

De kaarten waren vandaag binnen no time uitverkocht.

Lees ook:Barre weersomstandigheden houden Call of Duty fans niet tegen
Lees ook:InsideGamer gamesprogramma met Tess Milne op Veronica
Lees ook:Jongeren in Zuid-Korea gamen zichzelf letterlijk dood
Lees ook:PlayStation 2-console van de markt; Game Mania blijft verkopen
Lees ook:Game On! Hét nieuwe game event van Walibi Holland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Uitverkochte Gamekings showcase The GTA V Edition live op TV

  1. Lindsy

    12-jarig meisje maakt themasong voor een spraakmakende nieuwe game RAIN van Sony’s PlayStation
    Video{ (gelinkt)
    Connie Talbot and the full story of the PlayStation game RAIN

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>