Ik Hou Van Holland weer terug met nieuwe afleveringen

Linda de Mol is samen met teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis terug met acht nieuwe afleveringen van ‘Ik Hou Van Holland’. De eerste kun je vanavond zien! Het succesvolle programma staat wederom bol van dat wat ons kikkerlandje zo typisch Hollands maakt. Alles draait om weetjes op het gebied van amusement van eigen bodem, sport en Nederlandse taal. De kandidaten worden getest op hun kennis van Nederland door het spelen van een aantal bekende, maar ook nieuwe spellen.

Zo wordt de woordenschat van de teams getest tijdens het nieuwe spel ‘Woorden Raden’. De captains krijgen twee minuten de tijd om zoveel mogelijk woorden en begrippen te omschrijven aan hun teamleden. Ze mogen geen delen van het woord of begrip noemen, niet gebaren of passen. Bij het spel ‘De Fotorebus’ verbeelden twee of drie foto’s een Nederlandse plaatsnaam. Eenmaal geraden is het aan de kandidaten om die plaats aan te wijzen op de kaart van Nederland en er een kaas op te leggen. Ook dit seizoen moeten de kandidaten Nederlandse liedjes raden. Door het luisteren naar het intro, door het ontrafelen van een anagram of door het doorgronden van een vertaling van een liedtekst. In de finale bij het rad gaat de ‘Bonuskus’ dit seizoen voor veel hilariteit zorgen.

In de eerste aflevering bestaat het team van Jeroen uit Tim Douwsma, Oren Schrijver en Loretta Schrijver. Guus krijgt versterking van Monique Smit, Kim Kötter en Ernst Daniël Smid. Andere teamleden die door Linda, Jeroen en Guus worden ontvangen in ‘Ik Hou Van Holland’ zijn onder anderen Josje van K3, Anouk Smulders, Heleen van Royen, Winston Gerschtanowitz, Simone Kleinsma, Brownie Dutch, Bridget Maasland en Daphne Deckers.

Tussen 20.50 en 22.30 uur bij RTL 4.

Lees ook:Ik Hou Van Holland: nieuwe seizoen vandaag van start
Lees ook:The Voice of Holland terug op radio met Barry Paf
Lees ook:Ik Hou van Holland-app; wie heeft meeste kennis over Nederland
Lees ook:Feestelijke estafette sluit het jaar bij RTL 4 af
Lees ook:TVOH derde seizoen start vanavond met Trijntje Oosterhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>