Wesley Sneijder vanavond in gesprek met Johan Derksen

Johan Derksen is vanaf vanavond terug met zijn interviewreeks bij RTL 7, ‘Derksen &…’. Het tweede seizoen trapt hij af met een topnaam die volop in de actualiteit staat: Wesley Sneijder. Natuurlijk heeft hij het ook over zijn huwelijk met Yolanthe.

Wesley Sneijder vertelt in ‘Derksen &… Wesley Sneijder’ onder meer waarom hij vindt dat hij weer in het Nederlands elftal hoort: “Ik wil gewoon mee naar het WK en dan is het aan mij de taak om me hier [bij Galatasaray] te bewijzen en om hier te zorgen dat ik fit blijf. Want dat wil ik óók. Ik bedoel, het is ook niet helemaal het tegenovergestelde van wat hij [de bondscoach] zegt, wat ik daarvan vind. Want ik vind wel dat hij met bepaalde dingen, en zeker het fit zijn en in vorm zijn voor een langere periode… daar ben ik het mee eens. Ik ben gewoon het afgelopen seizoen niet fit geweest. Heb ik ook aangegeven: ik ben niet fit geweest. Ook niet in vorm geweest, in de vorm waarin ik nu zit. Ik kan nu zeggen dat ik wel fit ben en ook in vorm ben.”

Andere grote namen uit de voetballerij die hun deelname aan het tweede seizoen van ‘Derksen &… ‘ hebben toegezegd zijn onder anderen Willem van Hanegem, Erwin Koeman, Ronald de Boer, Ruud Gullit en Edwin van der Sar.

RTL 7, 22.00 – 23.00 uur

Lees ook:Nederlanders zoeken naar Wesley Sneijder en minder naar juichpak
Lees ook:Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen in Turkije
Lees ook:Klopgeesten en griezelige gedaantes
Lees ook:Yolanthe Sneijder Cabau vertelt over moeilijke jeugd
Lees ook:The Voice Kids: aanmelden tweede seizoen kan nu!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>