InsideGamer weer terug; BN’ers vol lof over GTA

Presentatrice Tess Milne en gamejournalist Simon Zijlemans bespreken vanaf vanavond weer alle nieuwe games op Veronica in InsideGamer. Het nieuwe seizoen gaat van start met twee speciale afleveringen onder de naam: InsideGamer: I Love GTA. Hierin staat het succesvolle spel Grand Theft Auto V centraal, dat afgelopen week uitkwam.

Afgelopen dinsdag verscheen de vijfde editie van Grand Theft Auto (GTA) voor Playstation 3 en Xbox 360 in de winkels. Het spel is de langverwachte opvolger van het populaire spel GTA IV en de nieuwe versie bracht op de eerste verkoopdag een recordbedrag op van 800 miljoen dollar. In InsideGamer: I Love GTA, dat 23 en 30 september is te zien bij Veronica, draait het helemaal om dit gloednieuwe spel. Zo vertellen BN’ers, onder wie Britt Dekker, Keizer, Sterretje en Bobbi Eden, over hun ‘liefde’ voor GTA. Er wordt tevens gestunt met auto’s en het spel wordt reallife nagespeeld.

InsideGamer
Na de kick off van het nieuwe seizoen met de twee specials, zijn de reguliere afleveringen vanaf maandag 7 oktober te zien. Hierin duiken Veronica-presentatrice Tess Milne en gamejournalist Simon Zijlemans elke week de gamewereld in. Reviews, trailers van nieuwe spellen, belangrijke evenementen zoals gamebeurzen, alles op gamegebied komt voorbij. Dit seizoen zijn Tess en Simon vooral veel op locatie, zoals op de Tokio Game Show in Japan. In de nieuwe afleveringen komt ook wekelijks het item ‘eindbaas’ langs. Hierin worden gamers met ‘iets speciaals’ bezocht. Bijvoorbeeld iemand met een speciale gamecollectie of een gamer met maar één hand.

Vanaf vanavond wekelijks om 0.10 uur bij Veronica

Lees ook:InsideGamer gamesprogramma met Tess Milne op Veronica
Lees ook:Nieuwe seizoenen The Big Bang Theory en Two and a Half Men
Lees ook:Nieuwe afleveringen Criminal Minds bij Veronica
Lees ook:F1 Grand Prix van Amerika live bij Veronica
Lees ook:Filmprogramma met Matthijs Kleyn terug bij Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>