24Kitchen beste digitale zender 2013

24Kitchen is door de lezers van tv-gids Totaal TV voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste digitale zender van Nederland. De kookzender bleef daarmee onder andere Family7 en TV Oranje voor.

Rudolph van Veen, uithang’bord’ van 24Kitchen, is bijzonder blij met de uitverkiezing. “Een hele eer”, glimlacht de topkok trots. “We willen hierbij de mensen bedanken die op ons gestemd hebben en gaan er alles aan doen om volgend jaar wéér te winnen!”

De afgelopen weken kon via www.totaaltv.nl gestemd worden op de beste digitale zender van Nederland. Tienduizenden mensen gaven daaraan gevolg. 24Kitchen, de enige kookzender van Nederland, sleepte bijna veertig procent van alle stemmen en daarmee de eerste plaats in de wacht. Het is de tweede keer dat 24Kitchen tot beste digitale zender van Nederland wordt gekroond. De plaatsen twee tot en met vijf zijn voor Family7, TV Oranje, Brava nl klassiek en 101TV. Het is voor TV Oranje de zesde keer in evenzoveel verkiezingen dat de zender in de top drie eindigt.

Lees ook:Wat is de beste digitale zender van 2012?
Lees ook:Wat is de beste digitale zender van 2013?
Lees ook:Lexa.nl wordt gezien als meest betrouwbare datingsite
Lees ook:Jongeren willen paars kabinet met Samsom als premier
Lees ook:PvdA wint scholierenverkiezingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>