Nieuwe jeugdserie De Leeuwenkuil bij ZAPP

Wonen in een dierentuin. Hoe cool is dat? Droomt niet ieder kind daarvan? Voor Daniël & Suzina Durvers is dit werkelijkheid. Samen met hun ouders, zusje Littel en hun opa wonen ze midden in dierentuin Durvers’ Zoo. Vader Durvers is namelijk de directeur van de dierentuin. Vanaf vanavond 19.00 uur zijn bij de TROS tien weken lang de avonturen te zien van deze bijzondere familie.

Lang geleden heeft opa Durvers een boomhut gebouwd op een geheime plek in de dierentuin, die alleen via een bijna onzichtbaar pad bereikt kan worden. Deze boomhut, DE LEEUWENKUIL, is nu het domein van Daniël en Suzina. Hier spelen ze, maken ze plannen voor avonturen en tekent Daniël zijn stripverhalen over Pelikaanman, een superheld die alles kan en doet wat hijzelf niet durft. Deze held staat altijd klaar om Daniël van gepast èn ongepast advies te voorzien. Voor Daniël en Suzina is de dierentuin een plek waar achter elke hoek en in elk verblijf een avontuur wacht. Waar ze kunnen slapen bij de apen, de maki’s voeren of de leeuwen van héél, héél dichtbij bekijken.

Aflevering 1
Daniël en Suzina ontdekken tijdens het voeren van de gorilla’s dat publiekslieveling Safire ziek is. Ze gaan ‘s nachts bij de gorilla waken in de hoop dat het helpt om haar beter te maken. Als de volgende dag de dierenarts langskomt, neemt ze haar irritante en vervelende zoon Bufo mee. Tegen alle regels en afspraken in plaagt Bufo graag de dieren van het park.

Cast
Daniël (Redmar Siegertsz), Suzina (Juna de Leeuw), Littel (Tess Siegertsz), Ma Durvers (Lieke Antonisen), Pa Durvers (Michiel de Jong), Opa Durvers (Hero Muller), dierenarts (Peggy Vrijens).

Voor meer informatie: www.zapp.nl/deleeuwenkuil

Nederland 3 / ZAPP – 19.00 uur

Lees ook:Leguaan eindelijk van permanente erectie af
Lees ook:Bokito getreiterd door jongeren!?
Lees ook:Alle afleveringen Zappmysterie achter elkaar uitgezonden
Lees ook:Exit #TVOH: Gino, Jomy, Daniël en Emmanuel
Lees ook:Jongeren voeren konijn aan alligator

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>