Titanic op de radio bij Mattie en Wietze (Q-music)

Hoe is het om te horen, als beeld wegvalt? Dat kun je aanstaande dinsdag zelf ervaren. Q-music dj’s Mattie & Wietze staan dan stil bij ‘De dag van de witte stok’. Deze dag staat in het teken van blinden en slechtzienden. Om luisteraars te laten ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn, zenden Mattie & Wietze de film Titanic uit op de radio.

De radiopremière van Titanic begint om zes uur en zal doorgaan tot negen uur. Om het filmgevoel bij de automobilist nog iets te vergroten deelt Q-music op verschillende tankstations popcorn uit.

Mattie & Wietze: “Er is voor Titanic gekozen omdat het één van de bekendste films allertijden is, en dus voor iedereen heel herkenbaar. Daarnaast is de film op radio goed te volgen vanwege het chronologische verhaal.”

Lees ook:WK-single van Q-music dj’s Mattie & Wietze
Lees ook:Wil jij DJ worden bij Q-music? Grijp dan nu je kans!
Lees ook:Q-music weer terug in de tijd met de Top 500 van de 90s
Lees ook:Jongen vermoordt ex en gooit haar in de Maas
Lees ook:Welke nummers vormen Top 500 van 90′s hits.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>