Comedy Kids: Zoektocht naar grappigste kind van NL

Kinderen die ervan dromen om op de planken te staan en mensen aan het lachen te brengen. Of kinderen die de lach aan hun broek hebben hangen en een enorme grappenmaker zijn. Angela Groothuizen biedt in het nieuwe programma ‘Comedy Kids’ een podium aan deze lolbroeken. Samen met coaches Ruben van der Meer, Martine Sandifort en Carlo Boszhard gaat zij vanaf vanavond op zoek naar het grappigste kind van Nederland.

In drie voorrondes en een halve finale krijgen de kinderen de kans om te laten zien hoe zij de lachers op de hand krijgen. Elke coach neemt uiteindelijk één van de jonge grappenmakers onder zijn of haar hoede en bereidt gezamenlijk een mini conference voor. In de grote finale, op zaterdag 23 november, komt het erop aan. De jonge comedians brengen in een theater, voor een echt publiek hun conference. Lukt het ze om het publiek te vermaken en ze zelfs aan het huilen van het lachen te krijgen? Uiteindelijk is er één jong komisch talent dat zich het grappigste kind van Nederland mag noemen.

In Afrika krijgen veel kinderen met hiv geen levensreddende behandeling met hiv-remmers. Deze kinderen worden ziek en overlijden. Met de campagne ‘Geef Ieder Kind Een Lach’ – waar dit programma een onderdeel van is – wil STOP AIDS NOW! veel meer kinderen in Oeganda onder behandeling krijgen en houden. Angela Groothuizen is sinds 2009 ambassadrice voor STOP AIDS NOW!

Iedere zaterdag tussen 18.55 en 19.30 uur bij RTL 4.

Lees ook:Geef je cadeautje weg en maak een ander blij
Lees ook:The Voice Kids: zoektocht naar een nieuw kindsterretje
Lees ook:Kinderen voor iedereen?
Lees ook:Relatief weinig tienermoeders in Nederland
Lees ook:Vanavond battles voor finaleplaats in The Voice Kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>