Jongerenblog kijkt Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden

Het multitalent Roy Donders, eerder al te zien in het programma: ‘Gypsy Girls’, zal nu gaan schitteren in zijn eigen reallife-soap. Deze vrolijke jongeman is de stylist van vrouwen uit woonwagenkampen en volksbuurten. Blogger Shanti Titus heeft alvast de eerste aflevering van zijn show ‘Stylist Van Het Zuiden’ gezien. Is het de moeite waard?

Roy Donders is niet alleen druk met de styling van vrouwen. Zo runt de stylist ook nog eens zijn eigen kledingwinkel annex kapsalon, terwijl hij de sterren van de hemel zingt. Roy heeft een stem waar veel mannen alleen maar van kunnen dromen.

In dit programma krijgen de kijkers de echte stylist van het Zuiden te zien. De hilarische Roy is te zien tijdens zijn werk in de kapsalon en kledingzaak in de volkswijk Broekhoven in Tilburg, waar de glitters en pailletten niet meer dan normaal zijn. Ook in huize Donders gebeurt er van alles. Zo kan Roy, zoals gewoonlijk, zijn bed weer eens niet uitkomen. Moeder Nel probeert de ‘luie Donders’ wakker te maken omdat hij zijn winkel moet openen. Als dit niet lukt, neemt zus Rian de taak van zijn moeder over en probeert hem uit zijn bed te krijgen. Ondertussen zorgt moeder Nel er steeds maar weer voor dat het ontbijt voor de luie Roy klaarstaat.

Je zal denken dat Roy niet zonder zijn moeder kan, maar toch heeft de Tilburgse stylist een opbergruimte vol spullen staan voor zijn uitzet. Naast zijn toekomstplannen voor een eigen huis, is hij ook bezig met zijn eigen huispakkenlijn. Hierbij mogen de glitters en pailletten uiteraard niet ontbreken. Naast zijn humor heb je als kijker misschien ook nog wel wat aan deze stylist. Een voorwaarde: je moet wel van glans, glitter en glamour houden!

Iedere maandag tussen 21.30 en 22.30 uur, RTL 5

Tekst: Shanti Titus

Lees ook:Moeder te koop op Ebay
Lees ook:American Pie Reuninon gemist in de bioscoop?
Lees ook:Gratis naar school
Lees ook:Inspiratie voor stijlvolle kerstlook!
Lees ook:Jongen (11) zoekt hulp bij politie vanwege gedwongen arbeid

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jongerenblog kijkt Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden

  1. CI Fashion

    Wij verkopen exclusieve glitter damesmode voor kleine en grote maten, huispakken, schoenen, tassen en accessoires. Neem een kijkje op onze webshop!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>