Negende editie Q-top 1000 weer van start

De lijst van je leven is weer terug op Q-Music! De lijst met de 1000 beste nummers ooit gemaakt, is samengesteld door de Q-luisteraar. De uitzending van de Q-top 1000 eindigt op vrijdagmiddag 15 november rond 18.00 uur. Vorig jaar stond Adele met ‘Someone Like You’ op nummer 1, ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen op 2 en Coldplay bezette de derde plaats met ‘The Scientist’.

Music & content director Rob Ester: “De Q-top 1000 is inmiddels een echte traditie op Q-music. Dit jaar zenden we de lijst alweer voor de 9e keer uit. Het is en blijft nog steeds de meest gevarieerde allertijdenlijst van Nederland. Naast populaire Q-artiesten als Coldplay, Adele en Black Eyed Peas, en natuurlijk de klassiekers van Queen, The Beatles en zelfs Elvis Presley, vind je ook hiphophelden Eminem, Jay-Z en dance-acts als Tiesto, Faithless en Underworld in de Q-top 1000. Het gaat echt alle kanten op, want de Q-luisteraar heeft een brede smaak.”

Als klap op de vuurpijl maken luisteraars, tijdens de Q-top 1000, ook kans op een volledig verzorgde trip naar New York, om daar een live-concert van Justin Timberlake in Madison Square Garden bij te wonen. Dit jaar verschijnt voor het eerst ook een cd-box van de Q-top 1000. Deze box bevat maar liefst 6 cd’s met daarop meer dan 100 tracks uit de Q-top 1000. De cd-box is onder andere te koop via Bol.com en iTunes.

Lees ook:Twintig liedjes die beter zijn dan seks
Lees ook:Welke nummers vormen Top 500 van 90′s hits.
Lees ook:Twan Vink (21) heeft Het Geluid van Q-Music geraden
Lees ook:Q-music weer terug in de tijd met de Top 500 van de 90s
Lees ook:Mental Theo, Captain Jack en 2 Brothers On The 4th Floor…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>