Wie gaat er door in #TVOH: Coosje, Jarno of Wudstik

Na ‘The Blind Audition’ en ‘The Battle’, start vrijdag de laatste en spannendste fase van ‘The voice of Holland’: de liveshows. Naar aanleiding van de spectaculaire live-optredens bepalen coaches Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Ilse DeLange en Ali B samen met het publiek de komende weken welke vier toptalenten op vrijdag 20 december in de finale staan. De presentatie is in handen van Martijn Krabbé, Wendy van Dijk en – vanuit de Red Room – Winston Gerschtanowitz.

Elke coach staat met zijn of haar team aan de start met acht kandidaten. Vier daarvan treden vrijdag in de eerste liveshow op, de andere vier een week later. Het publiek kan al vanaf het moment dat het team aan de beurt is stemmen op hun favorieten. Als alle vier de talenten hebben opgetreden, volgt meteen de uitslag, nog voordat het volgende team op het podium verschijnt. De kandidaat met de meeste publieksstemmen kan zich direct opmaken voor de derde liveshow op vrijdag 29 november. Voor de overige drie talenten bepaalt de coach wie van hen eveneens in de race blijft, en daarmee dus ook voor welke twee het doek valt. Dit is ook de procedure voor liveshow 2. In twee weken tijd gaat het totale aantal kandidaten dus van 32 naar 16.

Vandaag betreden de volgende talenten het podium. Vn Team Borsato zijn dat: Sarah van der Meer, Steven de Geus, Märel Bijveld en Marvin Kneefel. Voor Team Ilse zijn dit: Roy de Valk, Gaby Boterkooper, Bylear Sumter en Coosje Smid. Uit het team van Ali B treden op: Jarno Ibarra, Yuli Minguel, Vince Irie en Jill Helena. Het team van Trijntje maakt de eerste liveshow compleet, met: Nikay Agterhuis, Nikita Doornbosch, Shirma Rouse en Wudstik.

Lees ook:The voice of Holland LIVE start vanavond!
Lees ook:Welke acht talenten gaan door in #TVOH
Lees ook:Coaches The voice of Holland stelen elkaars kandidaten
Lees ook:The Voice of Holland halve finale: wie gaat er door?
Lees ook:Vanavond battles voor finaleplaats in The Voice Kids

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wie gaat er door in #TVOH: Coosje, Jarno of Wudstik

  1. Marja

    WOW Koosje wat prachtig gezongen .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>