Welke acht talenten gaan door in #TVOH

Ook vanavond wordt er flink gesnoeid in het aantal deelnemers van The voice of Holland. In twee weken tijd gaat het totale aantal kandidaten tijdens de liveshows namelijk van 32 naar 16. De laatste acht worden vandaag gekozen. Wie gaat het worden?

Voor Team Trijntje treden op: Sanne Klein Horsman, Steffen Morrison, Matt Heanes en Nicole Bus. Van Team Ali B zijn dat: Jennifer Lynn, Colin de Vries, Annika Boxhoorn en Imelda. Team Borsato heeft dan opgesteld staan: Gerrie Dantuma, Grant Scott, Julia van der Toorn en Fantine Tho. En van Team Ilse zijn dat: Cheyenne Toney, Darren van der Lek, Lizzy Ossevoort en Mitchell Brunings.

Lees ook:Wie gaat er door in #TVOH: Coosje, Jarno of Wudstik
Lees ook:NOAH met Russell Crowe op 10 april in bioscoop
Lees ook:Wie is de vader van het kind van Anna Nicole Smith?
Lees ook:Boegbeeld Pussycat Dolls start solocarrière
Lees ook:Vanavond battles voor finaleplaats in The Voice Kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>