Andere Bianca Bouwhuis in GTST… Wie speelt haar nu?

Als je vanavond GTST kijkt, moet je niet vreemd opkijken als je Bianca Bouwhuis in beeld ziet komen. Inderdaad zij wordt niet meer door Cynthia Abma gespeeld, maar door een andere actrice. Wie speelt haar rol nu, vraag je je dan vast af.

Het is Elvira Out. zij was eerder te zien in de soap als psychologe Emma Snijder.

Na een verblijf in het buitenland maakt Bianca (eerder gespeeld door Cynthia Abma) haar rentree in Meerdijk. Een reeks van afschuwelijke gebeurtenissen zoals de ontrouw van haar man Anton, het tragische en noodlottige ongeval van haar broer Mike, de drugsverslaving van haar zoon Sjoerd en de dood van haar andere zoon Edwin hebben ervoor gezorgd dat het haar allemaal teveel werd. Bianca raakte de grip op haar leven en daarmee op zichzelf volledig kwijt. Even afstand nemen van alles en in alle rust weer tot zichzelf komen was de enige oplossing. Nu is Bianca terug. De grote vraag is of de rust haar goed heeft gedaan? Er staat haar namelijk een verrassing te wachten die haar hele leven weer volledig op zijn kop gaat zetten.

Lees ook:Temptation Island: Bianca is een prostituee!
Lees ook:Een vijfde van Noord-Hollandse jongeren denkt aan zelfmoord
Lees ook:Snijden in jezelf als uitlaatklep
Lees ook:Vrouw van 37 verkracht 15 jarige jongen en krijgt kind
Lees ook:18-jarige bevalt in trein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>