De Social Club: ‘TV maken met iedereen die zin heeft’

Geraldine Kemper, Tim Hofman, Kraantje Pappie, Filemon Wesselink, Stephanie Louwrier, Frank Evenblij, Jelte Sondij en Gwen van Poorten presenteren het nieuwe dagelijkse BNN-programma De Social Club presenteren. Vanavond gaat deze show van start.

De club is nog lang niet compleet! In De Social Club boren de presentatoren hun complete netwerk van online vrienden aan om de meest opvallende, inspirerende en absurde verhalen naar boven te halen. Als je de presentatoren liked, dan hoor je automatisch bij club en kan er na een post of tweet zomaar een presentator met camera voor je neus staan. De presentatoren maken reportages over alles dat hen fascineert en onderwerpen die trending zijn. Ook gaan ze op missie om antwoord te krijgen op de boeiendste vragen van de dag.

BNN-Presentator en social media-expert Tim Hofman: “Dit wordt fucking epic: tv maken met iedereen die zin heeft! De Social Club is helemaal van de kijkers: zij bepalen de onderwerpen en mensen die aan bod komen. Een harde klus en een goeie uitdaging voor dit team. Voor mijzelf wordt het the best of both worlds: internet en televisie.

In De Social Club gaan de presentatoren niet alleen langs bij hun online vrienden, maar worden ook belangrijke issues bij de ballen gepakt in de rubriek #durftevragen: Heeft een pinguïn knieën? Zijn er basisschoolkinderen die nog borstvoeding krijgen? Waarom zitten er altijd gaatjes in mijn shirt ter hoogte van de broekrand? De presentatoren van De Social Club zoeken het voor je uit en gooien iedere dag het laatste nieuws, de lekkerste eye-candy en de meest besproken onderwerpen in sneltreinvaart op je scherm.

De Social Club is elke werkdag te zien om 19:55 uur bij BNN op 3.

Lees ook:Helft Nederlandse jeugd is Facebook-vrienden met ouders
Lees ook:BNN zoekt tv-talent; opleiding BNN University start in mei
Lees ook:Het nieuwe tv kijken voor jongeren
Lees ook:Jongeren op social media verslavingsgevoelig
Lees ook:Social media, de valkuilen en voordelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>