TV-tip: Miley Cyrus bij MTV Unplugged

Misschien heb je al wat gehoord over het bijzondere optreden van Miley Cyrus bij MTV Unplugged. Niemand minder dan Madonna ging namelijk samen met haar het podium op. In de VS is de uitzending vorige week al te zien geweest, maar vanavond kunnen wij er ook van genieten.

Tijdens MTV Unplugged krijgen fans een andere kant van Miley Cyrus te zien. De intieme setting van het Unplugged podium maakt het mogelijk om de kijkers te laten zien wat haar inspireert. Via haar muziek heeft Miley een persoonlijke en directe band met haar fans, dat wordt tijdens het optreden van MTV Unplugged versterkt.

Klik hier om meer te lezen.

Lees ook:Miley Cyrus gaat optreden tijdens MTV EMA in Amsterdam
Lees ook:TV-tip: documentaire Miley cyrus op MTV om 20.50 uur
Lees ook:Nieuw geluid The Opposites bij MTV Music Week
Lees ook:Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack en Imagine Dragons bij MTV EMA
Lees ook:Biggest Fans award uitreiking tijdens Red Carpet Show MTV EMA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>