VI Oranje volgt dagelijks het WK Voetbal in Brazilië

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hebben hun intrek genomen in het Kurhaus in Scheveningen. Vanaf vanavond tot en met 13 juli ontvangen zij daar één of twee keer per dag in het sfeervolle ‘VI Oranje’ gasten uit de sport, showbizz, politiek et cetera. om te praten over Oranje, het voetbal en alles wat nog meer ter sprake komt.

De uitzendtijden worden uiteraard aangepast aan de wedstrijdtijden in Brazilië. Gedurende de reeks verschuiven deze dan ook als het toernooi van de poulefase via de knock out-fase naar de finale toewerkt. RTL 4 vormt voor ‘VI Oranje’ de thuisbasis, maar van vrijdag 13 tot en met zondag 22 juni wijken de mannen met de vroege uitzending uit naar het eveneens vertrouwde RTL 7.

De opstelling wat betreft de gasten bestaat uit onder anderen Theo Janssen, Jan Boskamp, Wim Kieft, John de Mol, Nico Dijkshoorn, Erik Dijkstra en Hans Kraay jr.

RTL 4: maandag 9 juni (22.30 – 00.00 uur) t/m zondag 13 juli (22.50 – 00.00 uur).
RTL 7: vrijdag 13 t/m zondag 22 juni 19.50 – 20.30 uur.

Lees ook:Jong Oranje – Jong Rusland vanavond live bij SBS6
Lees ook:World Matchplay Darts live bij RTL 7
Lees ook:Jong Spanje – Jong Nederland laatste poulewedstrijd EK onder 21
Lees ook:EK onder 21 en oefenwedstrijden Nederlands elftal
Lees ook:Oranje speelt vanmiddag tegen Japan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>