Expeditie Robinson: Wie zijn er nog over?

Bron: Expeditierobinson.nl

Bron: Expeditierobinson.nl

Afgelopen donderdag haalde de uitzending van Expeditie Robinson 1 miljoen kijkers. Nadat Rick eruit werd gestemd, zijn er nu nog vijf deelnemers over. De finale is inzicht en niemand is meer te vertrouwen. Tijd om de overgebleven kandidaten eens goed onder de loep te nemen.

Lobke is sterke speelster. Door haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen is ze ver gekomen. Sinds het begin van de competitie ligt ze niet echt lekker bij de andere kandidaten. Ze lag dan ook al een aantal keer onder vuur maar wist elke keer haar hoofd boven water te houden.

Krystl is een gemiddelde speler. Ze is erg afgevallen en daardoor niet heel sterk. De overige kandidaten zien haar niet als een gevaar, vandaar dat ze ook nog in de competitie zit. Toch is ze een echte doorzetter en probeert ze altijd het beste uit haarzelf te halen. De samenwerking met Freddy en Kay pakt denk ik niet in haar voordeel uit. Ze zou de finale kunnen halen, maar als ze daar met Freddy en Kay in zit zal ze die niet kunnen winnen.

Kay is een sterke speler en ik denk dat hij zeker een kandidaat is om de finale te winnen. Door de samenwerking met Freddy en Krystl bereikt hij steeds de volgende aflevering. Hij is tactisch en weet het spel slim te spelen.

Freddy is een geval apart. Al in een van de eerste afleveringen verbrandt hij zijn voet en daarmee denk je dat het voor hem gedaan is. Vervolgens komt hij terug in het spel en sluit een pakt met Krystl en Kay. Mr. Polska denkt dat hij Freddy kan vertrouwen, maar dit is helaas niet het geval. Polska vliegt eruit, Freddy blijft in de competitie.

Als laatst is Feddy… Uhh… Ferry er nog bij. Af en toe een beetje lastig, Freddy en Ferry. Ferry heeft soms last van woede uitbarstingen tijdens een opdracht. Hij is een sterke speler maar heeft nog nooit een opdracht gewonnen. Bondgenootschappen heeft hij wel gesloten maar op dit moment is hij een beetje alleen. Vorige week zei hij dat hij de finale wil halen, maar dat hij het niet erg vindt als hij hem niet wint. Is dit een tactiek om ons op het verkeerde been te zetten?

Ga jij aankomende donderdag weer kijken? RTL 5, 20:30 uur.

Lees ook:Finale Expeditie Robinson: Wie gaat er winnen?
Lees ook:Vier extra kandidaten in nieuw seizoen ‘Expeditie Robinson’
Lees ook:Een spel met een boodschap
Lees ook:Sabotage; deze BN’ers zijn niet te vertrouwen…
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Krystl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>