Justin Bieber populairst op Twitter

downloadJustin Bieber is op Twitter het populairste gespreksonderwerp. Volgens Twitter genereert hij de meeste tweets. Hij wordt op de voet gevolgd door Naill Horan, Harry Styles en Liam Payne van One Direction.

Ook Ariana Grande, Demi Lovato en Lady Gaga staan in de ranglijst van meest besproken artiesten. Beyoncé, Taylor Swift en Louis Tomlinson staan eveneens in de ranglijst.

Uit het jaarrapport van Twitter is gebleken dat Katy Perry dit jaar de meeste volgers binnensleepte. Met 13 miljoen volgers erbij staat ze nu op ruim 60 miljoen. Met deze cijfers heeft Katy Perry de meeste volgers op Twitter. Justin Bieber kreeg er afgelopen jaar 11 miljoen volgers bij en staat nu op 56 miljoen. Op de derde plek staat Taylor Swift met 46 miljoen volgers, afgelopen jaar kreeg ze er 10 miljoen volgers bij.

Tijdens de pauze van de Super Bowl genereerden Bruno Mars en de Red Hot Chili Peppers 229.533 tweets per minuut. Hiermee genereerden zij de meeste tweets. Op de tweede plaats staan de Imagine Dragons en Kendrik Lamar met 171.593 tweets per minuut. Lorde staat op de derde plaats met 146.083 tweets per minuut tijdens het optreden bij de Grammy’s.

Bron: NU.nl

Lees ook:Lady Gaga heeft twintig miljoen volgers op Twitter
Lees ook:Katy Perry 10 november bij MTV EMA in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Afrojack in de running voor twee MTV EMA awards
Lees ook:Vanavond zijn we live bij MTV EMA! (update)
Lees ook:Leona wint The voice of Holland volgens thuiscoaches

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>