Einde aan zelfmoordterroristen

Een Israelische uitvinder heeft een apparaat ontwikkeld waarmee mogelijke zelfmoordterroristen opgespoord en uitgeschakeld kunnen worden. Daarbij hoeven de terroristen niet gedood te worden. Zoals in Londen een onschuldige Braziliaan is doodgeschoten. Dat was zo onzinnig. Het apparaat ziet het als mensen een groot aantal metaal of explosieven op hun lichaam dragen. Ze kunnen dan een stroomschoot krijgen, maar het effect is tijdelijk. Dat is wel een mooie manier om terroristen te pakken, alleen lullig als je onschuldig bent en zo’n schok door je lichaam krijgt.

Lees ook:Duitse tiener overleeft klap van 15.000 volt
Lees ook:Bom ontploft in handen Belg
Lees ook:Minirokje = koude benen = cellulitis
Lees ook:Energiedrankjes werken niet; alleen nare bijwerkingen
Lees ook:Hoera geslaagd! Of toch niet..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>