Celstraf? Nee, dan spring ik nog liever van het balkon!

Bij een flatgebouw in Osdorp, Amsterdam-West, is een 45 jarige man om het leven gekomen nadat hij van de 11de verdieping naar beneden was gesprongen. Hij deed dit om te voorkomen dat hij door de politie werd gepakt. De politie had een inval in zijn woning gedaan. Hij was op slag dood. Dat is zeker een terrorist. Die zitten altijd in Osdorp. Hoe vaak is hier wel niet een terrorist opgepakt? De politie wil niet zeggen of het gaat om terreurverdachten. Maar ja, je springt toch niet zomaar van het balkon af.

Lees ook:Lijk op balkon
Lees ook:Deze zomer al 30 jongeren van balkon gedonderd
Lees ook:Blote man bespringt vrouw op straat
Lees ook:Tweet zet jongen in cel
Lees ook:Altijd halve zinnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>