Niet strippen voor de webcam

Een jongen van 15 heeft naaktfoto’s van zijn ex-vriendin van 13 over het internet gestuurd naar zijn vrienden. Het meisje had op MSN naakt geposeerd voor de webcam, en haar vriendje had deze foto’s opgeslagen. De politie van Oosterhout heeft voorkomen dat de foto’s zijn uitgelekt op internet. De foto’s zijn van alle pc’s gewist. Tegen haar ex-vriend is een proces-verbaal opgemaakt. Wat een raar kind, wie gaat er nou strippen voor de webcam? Maar goed dat de jongen er voor gestraft wordt. Het gebeurt wel vaker geloof ik.

Lees ook:Vurige liefde dooft snel
Lees ook:Jongen (17) neemt vrachtwagen mee voor een ritje
Lees ook:Jongen zet horrorfoto’s leraren online
Lees ook:Dertienjarige knul schiet vuilnisman neer
Lees ook:Jongen dwingt meisjes tot sex op webcam

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Niet strippen voor de webcam

 1. ik

  ze moeten dat zelf weten

    /   Reply  / 
 2. Magali

  ja maar wie gaat er dan ook naakt voor de webcam staan? De ouders van dat meisje hebben zeker aangifte gedaan.

    /   Reply  / 
 3. daantje

  ik vind ok dat meisje is zelf zow voor de webcam gaan staan. maar het is natuurlijk ook niet nodig dat ze over het internet worden versprijd.

    /   Reply  / 
 4. wtf

  ik vind dat het meisje verandwoordelijk is voor haar eigen daden. Ook al dat ze nog maar 13 is, kan ze zelf best inzien dat dat stom is.

    /   Reply  / 
 5. danny

  die jongen is mijn vriend waardoor ik met de politie een gesprek aan moest.
  het was niet erg omdat ik aleen maar dingen moest vertellen over hun twee.
  ik vin het wel een beetje dom van hem want dat meisje is een vriendin van mij en deed het van te voren ook bij mij en ik heb niet gedaan wat mijn vriend deed.
  maar ze zag er wel heeel erg geil en mooi uit

    /   Reply  / 
 6. sara

  wie doet dat ook nou..maar dan nog, als ze dat doet hoef die vriendje dat nii de hele land te laten weten toch??

    /   Reply  / 
 7. jeroen

  he weten jullie wie zei is ik kan er wel achter komen hoe het zit ik zit kon tienu te zoeken op internet als er iets uitlekt meld ik dat meestal ook gelijk kan iemand mij vertellen wat haar email adres is dan vind ik wel meer uit mijn email adres is [email protected]

    /   Reply  / 
 8. nimsh

  jammer dat er geen foto’s meer zijn te zien van haar :D

    /   Reply  / 
 9. papie

  jamer

    /   Reply  / 
 10. japie

  neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  nooit

    /   Reply  / 
 11. krankzinnige ezel

  wat is dat vriendje toch een lomperik als het mijn vriendje was dan had ik hem in zijn gezicht gemept (met electrishe vliegenmepper) en het uit gemaakt

    /   Reply  / 
 12. liquid-zero5

  naakt voor de cam vind ik dus niet normaal, ik weet dat veel mensen dat tegenwoordig doen maar kom op zeg… reallife is toch leuker dan cam vind jen iet? maar goed, ik vind het dus niet normaal. om eerlijk te zijn zou ik wel een foto daarvan willen zien.

    /   Reply  / 
 13. romeo

  dat meisje hoort swaar in een inrichting je vraagt er zelf om al je voor je webcam dingetje beeje leuk gaat lopen doen en je een beetje gaan staad uitkleden ;) ja eigen schuld dikke kanker bult so gaat het in deze wereld he

    /   Reply  / 
 14. deeeeeeeeeeeeeeeeeevil

  hahahaha dom dom dom dom denk na voor je soietz in je hooft haalt he :D haha kom op zeg 1 jaar gedraag je man dat meisje hoort sesamstraat te kijken en dan in bed te liggen haha beetje strippen hahhaaha

    /   Reply  / 
 15. Rosa

  ik vind het aan de ene kant zielig voor dat meisje maar al helemaal gemeen van die gozer.
  sorry hoor, maar hoe kansloos kan je zijn..
  dus iedereen die bedrogen wordt op msn:
  strip of ik hack je..
  gewoon je wachtwoord veranderen en hem verwijderen en blokkeren.

    /   Reply  / 
 16. bgr

  wat verschrikkelijk voor dat meisje en wat ben jij een enorme klootzak dat je dit flikt

    /   Reply  / 
 17. jojo

  Haay

  wie stript nu VOOR EEN WEBCAM????
  dom van dat meisje maar ook zielig…

  en die jongen lijkt me een enorme klootzak..

  (hij is gewoon EEN ENORME STINKENDE STOMME GEILE KLOOTZAK!!!!!)

  x. jorien (Ps. http://www.joke406.syrock.com)

    /   Reply  / 
 18. wtf man

  wtf als die 2 webcam sex doen laat het dan lkkr wezen en ga dna niet stoer lopen doen ik heb naakt foto’s van me vriendin dat vind ik gwn kansloos weetje

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>