Agressieve chicks in Breda

Zeven meisjes zijn mishandeld door een groep tienermeiden in Breda. De meiden slaan de laatste weken in het centrum willekeurig meisjes in elkaar. De politie is naar ze op zoek. Het is een groep van 6 tot 8 meiden van 14 tot 16 jaar. Zo jong, en al zo agressief? Waarschijnlijk zijn er veel meer dan zeven meisjes in elkaar geslagen, maar hebben ze nog geen aangifte gedaan. De meiden slaan de slachtoffers met hun vuisten of met hun handtassen. Wat zit er dan in die handtassen, bakstenen? De politie laat weten dat het bijna nooit voorkomt dat een groep meiden zich zo agressief gedraagt. Ze vervelen zich zeker. Van mij mogen ze gezellig de jeugdgevangenis in.

Lees ook:Tieners randen meisjes aan in de Efteling
Lees ook:Tienermeiden slaan leerling bewusteloos
Lees ook:Tieners op vernielingstocht
Lees ook:Theo Maassen vindt mensen prikkeljunks
Lees ook:Tiener slaat meiden het ziekenhuis in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>