Man schiet ´per ongeluk´ jongen neer

Gisteravond is er in Den Haag een 14-jarige jongen doodgeschoten. Het is een raadsel wat er nou eigenlijk gebeurd is. Een man van 22 heeft inmiddels bekend dat hij de dader is. Hij zegt dat het niet de bedoeling was dat hij de jongen neerschoot, zijn postool ging namelijk per ongeluk af toen hij het aan de jongen liet zien..

En waarom moest hij die pistool laten zien dan? De verdachte kwam met zijn bekentenis nadat hij door de politie was
gearresteerd. Hij meldde zich dus niet vrijwillig. Dat zal alleen maar nadelig voor hem zijn.

De jongen was niet op slag dood, hij werd nog met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht maar dat had dus geen zin meer. Dit is al het zoveelste incident waarbij een jongen wordt neergeschoten. Twee weken geleden werd er ook al een jongen doodgeschoten; de 17 jarige Babak uit Amersfoort. Dat ging om een meisje. Foto Fok.nl

Lees ook:Schoonouders vermoord vanwege leeftijdsverschil
Lees ook:Jochie (7) zuipt zich het ziekenhuis in
Lees ook:Dood vanwege achternaam
Lees ook:Bizar: jongen (13) schiet hele familie dood
Lees ook:Jonge reporter doodgeschoten in Irak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>