Fiets niet op slot? Pas op voor een boete

Een 15-jarig meisje uit Dordrecht was wel erg verbaasd toen ze een boete kreeg voor het niet op slot zetten van haar fiets. Rustig zat ze in een shoarmatent een broodje te eten, met uitzicht op haar fiets. Ineens zag ze agenten, die vonden dat ze een boete moest krijgen van 13 euro. Dit vanwege het onbeheerd achterlaten van een voertuig op de openbare weg…Haar pleegvader is woedend. Volgens hem is de politie hard bezig jongeren te criminaliseren. De politie zegt dat er, op het moment dat het meisje
zat te eten, een groep jongeren overlast veroorzaakte op het plein.
Toen de politie arriveerde, gingen die jongeren snel weg, maar lieten
ze een fiets achter, die niet op slot stond. Ze dachten dat het meisje iets
te maken had met de groep en hebben haar daarom een bekeuring
gegeven.

Lees ook:Sms-en op de fiets? Beter van niet
Lees ook:Russin (15) doodt verkrachter
Lees ook:Man jat fiets na sollicitatie
Lees ook:Jongen vindt gestolen fiets op Marktplaats
Lees ook:Vrouw heeft spijt van oppompen fietsband

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fiets niet op slot? Pas op voor een boete

  1. Elize

    hahahahahahahahha
    shitt hee, agentjes! ga alsjeblieft echte boefjes pakken hahaha. 13 eurie wtf dat kind krijgt wss 5 eurie zakgeld. ze moeten de mensen pakken die fietsen stelen, het is gewoon verrot dat je je fiets op slot moet zetten mensen moeten van elkaars pullen afblijven tering het moet niet gekker worden he hahaha
    kusjes thuis.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>