Meisje van 14 rijdt 170 km per uur

Lekker gevaarlijk, een 14-jarig Frans meisje achter het stuur op de snelweg die ook nog eens 170 km per uur rijdt. Dit is gebeurd in het Spaanse Tarragona. Agenten vonden het maar verdacht en hielden de auto aan. Het meisje zat in de auto met een man en verklaarde dat ze hem met spoed naar het ziekenhuis moest brengen vanwege hartproblemen.
Daarnaast vertelde ze dat het ging om een familielid. Dit bleek achteraf niet waar. De politie liet het meisje natuurlijk niet verder rijden en bracht haar naar huis. Haar zogenaamde familielid werd naar het ziekenhuis gebracht. Politie onderzoekt hun relatie.

Lees ook:Onschuldig meisje (14) doodgemarteld
Lees ook:Meisje (14) overleden na val van paard
Lees ook:Tienermeisje schiet vader neer met pijl en boog
Lees ook:Meisje (13) overleden in Bulgaars zwembad
Lees ook:Tienermodel dood gevonden bij spoor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>