Zoon van arts neemt operaties over

De vader van een 15-jarige jongen, een gynaecoloog uit India, heeft zijn zoon een keizersnede laten uitvoeren. Hij wilde namelijk de naam van zijn zoon in het Guinness Book of World Records hebben. Tijdens de operatie in hun eigen kraamkliniek keken moeder en vader toe en werd alles gefilmd. De operatie is goed gegaan.De artsenbond vindt zijn handelen ethisch ontoelaatbaar en onwettig, en hij raakt waarschijnlijk zijn baan kwijt. De vader is boos en zegt dat de bond gewoon jaloers is dat zijn zoon op zo´n jonge leeftijd operaties kan uitvoeren. Bovendien was dit niet de eerste operatie…

Lees ook:Niet gestudeerd, toch een baan
Lees ook:Nieuw hart en nieuwe longen voor 16-jarige
Lees ook:Als economie aantrekt, gaan jongeren snel op banenjacht
Lees ook:MTV en TMF oorzaak groepsverkrachtingen
Lees ook:In deze komedie draait bijna alles om seks…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zoon van arts neemt operaties over

  1. Linkster

    wow.

      /   Reply  / 
  2. chantal

    wat goed dat die ouders vertrouwen hadden in het jongetje en zijn vader… en waarom niet.. vind het wel kanp eigenlijk..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>