Jongen wordt achtervolgd door man met kettingzaag

En dan denk je dat zoiets alleen maar in films gebeurt… Gisteravond werd een 16-jarige jongen uit Groesbeek achtervolgd door twee mannen met een kettingzaag. Dit gebeurde nadat ze de jongen hadden aangereden en geprobeerd hadden hem te slaan, met een hamer. En dit allemaal omdat de jongen met nog zo´n 20 jongeren op straat stond.

Natuurlijk kennen we het hele verhaal nog niet maar het is wel duidelijk dat ze mannen met de auto op de groep af kwamen rijden. De jongen probeerde weg te rennen maar werd geraakt. De bestuuders stapten uit, één met de hamer is zijn hand en de andere met de kettingzaag. Ze probeerden de jongen in te sluiten maar hij ontkwam. De mannen zijn opgepakt en de jongen heeft aangifte gedaan van zware mishandeling en poging tot doodslag.

Lees ook:Man beukt met auto politiebureau
Lees ook:Zwartrijder (14) betrapt
Lees ook:19-jarige doet wilde vluchtpoging
Lees ook:Groep jongeren gedood door Mexicaanse bende
Lees ook:Jongen rijdt weer in een bus

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jongen wordt achtervolgd door man met kettingzaag

 1. DJ-Chris

  Dan ben je toch gestoort!!! Er is nooit aanlijding voor zoiets , maar al helemaal niet om hangjongeren mee weg te jagen.

    /   Reply  / 
 2. leuk

  leuk

  leuk

    /   Reply  / 
 3. Sjakie

  volgens mij klopt er hier geen ene ding van?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>