McDonalds reden schietpartij?

Weer een gek in de VS die dood beroemd wil worden! De 19-jarige Robert Hawkins heeft vandaag acht mensen doodgeschoten in een winkelcentrum in Omaha. Kort daarvoor werd hij ontslagen bij de Maccie omdat hij waarschijnlijk 17 dollar van zijn baas had gejat. Twee weken geleden ging het uit met zijn vriendin. De jongen liet een brief achter: "I'm a piece of shit, but I'm going to be famous now." De jongen heeft een slecht verleden. Zijn ouders gingen uit elkaar toen hij drie was en hij heeft zijn leven voornamelijk doorgebracht in pleeggezeinnen. Robert woonde de laatste tijd bij het gezin van een vriend en liet gister nog een Russische mitrailleur zien aan het gezin. De moeder van die vriend dacht dat het ding niet meer werkte en dacht zelfs dat het beter ging met de jongen..

Lees ook:Jongens knallen op rotonde tegen elkaar
Lees ook:Student per ongeluk doodgeschoten
Lees ook:Grapje met onzichtbare mes en pistool
Lees ook:Tiener pleegt zelfmoord na ontdekking spiekbriefje
Lees ook:Jongen overleeft ritje op ijsschots met twee ijsberen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>