Gewelddadige losers hadden cocaïne op neus

De 62-jarige Peter Blees ligt in kritieke toestand in coma. Alleen omdat hij een aantal jongeren vroeg de kerstverlichting niet te slopen. Op een terrein achter zijn woning in Landsmeer werd zaterdag een feestje gegeven en hij kwam zijn woning uit toen hij de jongeren dingen zag vernielen. Zijn woning werd eerst bekogeld met steentjes waarna de jongens hem te grazen namen. Blees werd tegen zijn hoofd geschopt door daders die hun neus gepoederd hadden met cocaïne!Zo zeggen ooggetuigen. De man werd in het ziekenhuis opgenomen met gebroken ribben en jukbeen. Daarna kreeg hij al snel een hersenbloeding. Het is maar te hopen dat hij snel uit zijn coma komt. Drie verdachten (van 16 en 21 jaar) zijn aangehouden en de politie is meerdere verdachten op het spoor.

Lees ook:Vrouw uit scootmobiel getrokken en mishandeld
Lees ook:Jongeren gooien eieren naar vrouw en slaan haar daarna in elkaar
Lees ook:Jongen zwaar mishandeld na stappen
Lees ook:Meer jongens opgepakt in verkrachtingszaak
Lees ook:Onschuldige invalide jongen ernstig mishandeld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gewelddadige losers hadden cocaïne op neus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>