Zuid-Afrika in rep en roer om racistisch filmpje!

In Zuid-Afrika is ophef ontstaan rondom een racistisch filmpje. Op de beelden is te zien hoe zwarte werknemers van een universiteit worden gedwongen om op hun knieën van soep te eten waarin door blanke studenten is geplast. Op verschillende plaatsen is gedemonstreerd. Ook de politiek heeft woedend gereageerd op de walgelijke beelden.

In het filmpje is te zien hoe studenten de vijf oudere werknemers dwingen om bier te drinken en rare houdingen aan te nemen. Studenten en medewerkers van de campus Bloemfontein zijn van plan een landelijk anti-racisme demonstratie te houden.  

Op de link hieronder is het filmpje te zien. Maar ik moet je wel waarschuwen, de beelden zijn om van te kotsen.

http://www.liveleak.com/view?i=c68_1204141216

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zuid-Afrika in rep en roer om racistisch filmpje!

 1. deHakkelaar

  ssssssoooooooowwww, ga eens deaud crackeRs!
  sickening dat dit soort shit nog keburt in de wereld. (wel tekenend voor dit soort lui om te filmen welke zieke avontuurtjes ze weer hebben meegemaakt) Naja, ze staan der iig goed op; alleen maar een grotere kans om een big dude named ‘OMAR’ tegen te komen…

    /   Reply  / 
 2. Babyspy

  Dat deze mensen nog bestaan in deze wereld.
  Die nazi’s zijn gewoon zielige mensen, die zelf geen leven hebben en zwak zijn, daarom doen ze zulke dingen.
  Stelletje zieke gastjes zijn het ..
  Ze moeten worden vergast , zoals in de oorlog, dan weten zij ook hoe het voelt .
  Duidelijke woorden toch ?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>