Kick Ass auto´s vroegen om schop

Geen mystery maar gewoon macho gedrag. Eind vorig jaar en begin dit jaar werden een heleboel Ford Ka´s in Oosterhout gemold. De auto´s hadden deuken aan de achterkant. Nu blijkt dat de vandalisten een paar jongens van 13 tot 15 jaar zijn die zich nogal verveelden. Het begon met een spelletje: de eerste persoon die een Ford Ka ziet mag de ander een schop onder de kont geven. Ka wordt door veel jongeren gezien als ´Kick Ass´. De vandalen veranderden de spelregels.In plaats van elkaar te schoppen, kregen de auto´s een deuk achterop. Meer dan 44 Ford Ka´s zijn van achter vernield door zo´n acht jongens uit Oosterhout. De meeste verdachten hebben bekend dat ze het hebben gedaan.

Lees ook:Trap Bush
Lees ook:Jongens proberen over sloot te rijden
Lees ook:Van stille muis naar praatgraag
Lees ook:Man schiet op tieners met laaghangende broek
Lees ook:Meiden vernielen tientallen auto’s

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kick Ass auto´s vroegen om schop

  1. Pipo

    Hahaha zie de humor er wel van in. En zeg nou eerlijk zo’n lelijke bak verdient gewoon een schop.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>