Pestkoppen tatoeëren penis op jongen

Een ernstig geval van pesten kwam boven water in New Hampshire. Een 14-jarige jongen met leerproblemen werd door vier pestkoppen verschrikkelijk te grazen genomen. Na een pak slaag tatoeëerden zij een penis op zijn kont met daarbij de woorden ‘Poop dick’.

De jongen had al vaker last van pesterijen maar zulke taferelen zijn uniek. Nadat de jongen een huis in was gelokt en klappen had gekregen gingen de jonge daders Donald Wyman (20), Ryan Fisk (19), Travis Johnson (18) en Blake Van Nest (18) aan de slag met de tatoeage.

Toen de tattoo er eenmaal opstond moest de jongen voor al zijn klasgenoten zijn broek laten zakken. Hierbij werden volop foto’s gemaakt. Een van die foto’s kwam in handen van een leraar, hij bracht vervolgens de schoolleiding op de hoogte.

De vier daders zijn inmiddels opgepakt en ook een 15-jarige pestkop werd geïdentificeerd. De jongeren zijn veroordeeld op beschuldiging van kindermishandeling, verkoop van drugs, het tatoeëren zonder vergunning en geweldpleging.

Bron: AD

Lees ook:Man schiet ´per ongeluk´ jongen neer
Lees ook:Jongen mishandeld om 5 euro
Lees ook:Landbouwvoertuig doodt 17-jarige jongen
Lees ook:Tiener valt uit taxi en overlijdt
Lees ook:Tiener verwondt twee klasgenoten met stanleymes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>