Vermiste Italiaanse (15) vermoord door oom

Ruim een maand was Italië in de greep van de vermissing van de 15-jarige Sarah Scazzi. Het meisje verdween op 26 augustus uit haar woonplaats Avertrana. Ze keerde niet meer terug.

De politie kwam er na 42 dagen achter dat de 56-jarige oom van het meisje een gruwelijk misdrijf had begaan. Na een ondervraging van 12 uur bekende hij het meisje te hebben vermoord. Zijn motief was het herhaaldelijk afwijzen van het meisje om seks met hem te hebben. Hij wurgde haar met een koord, had seks met haar levenloze lichaam en dumpte het, verzwaard met stenen, in een waterput op zijn grondgebied.

Op de dag van het misdrijf was Sarah op weg naar haar nichtje Sabrina. Toen zij niet terugkeerde kwam direct de oom als verdachte in beeld. Het opbiechten wist hij lang te rekken. Uiteindelijk vond de politie het lichaam van het meisje na aanwijzingen van de dader.

Bron: AD

Lees ook:Verzonnen verkrachting bestraft
Lees ook:Nieuwe ontwikkelingen in vermissingszaak Willeke Dost
Lees ook:Jongen (14) verdronken in Engelenmeer
Lees ook:Vermist: 14-jarig Somalisch meisje
Lees ook:wiet belangrijker dan nichtje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>