Tiener geeft feest terwijl door hem vermoorde ouders in huis liggen

Dat je af en toe je ouders helemaal zat bent en ze echt even niet meer kunt zien, dat is als 17-jarige heel normaal. Maar om ze dan meteen allebei maar om te brengen gaat velen gelukkig te ver. Helaas dacht een 17-jarige jongen uit Florida daar anders over. Hij vermoorde zijn ouders met een hamer en gaf diezelfde dag nog een party bij hem thuis voor zo’n zestig Facebook-vrienden terwijl de lichamen van zijn ouders in de slaapkamer lagen.

De politie trof afgelopen weekend na een anonieme tip in het plaatsje Port St. Lucie de twee lichamen van de ouders aan. Verborgen onder handdoeken en boeken lag het stoffelijk overschot van beide opvoeders op bed. Het vermoedelijke moordwapen lag naast hen. Of iemand van het feestje de gruwelijke ontdekking al eerder had gedaan is niet bekend.

Op het feestje ging al het gerucht dat de jongen zijn ouders had vermoord, via deze roddel werd de politie achterdochtig en ging een kijkje nemen. De jongen beweerde eerst dat zijn ouders niet thuis waren maar al snel bleek wat er daadwerkelijk gebeurd was. De jongen is gearresteerd. Hij zat al eerder in de problemen, met de auto van zijn vader reed hij onlangs een kind aan. Hierdoor hing er al een enorme schadeclaim van 15.000 dollar boven het hoofd van de familie.

Bron: AD
Foto: By Scott Davidson from United States (Police Car Lights) [CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Jongen zonder rijbewijs rijdt auto van ouders in de prak
Lees ook:Grapje met onzichtbare mes en pistool
Lees ook:Jongen mishandelt agenten na fietsen zonder licht
Lees ook:Tieners overvallen huis met kinderen
Lees ook:Verdachte tienermoord Bodenfelde opgepakt

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tiener geeft feest terwijl door hem vermoorde ouders in huis liggen

  1. Frank

    Zo, hoe bedoel je een ontspoorde tiener :-S

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>