Meer onderzoek naar dodelijke schietpartij Rishi

In het onderzoek naar de schietpartij waardoor op station Den Haag Hollands Spoor de 17-jarige Rishi omkwam, wordt meer onderzoek gedaan. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) onderzoekt hoeveel afstand er zat tussen Rishi en de politieagent die op hem schoot. Ook wil de officier van justitie in Den Haag van het NFI te weten komen welke baan de kogel precies heeft gevolgd.

Lees ook:Jongen wil kogel in hoofd houden
Lees ook:Groot onderzoek naar jeugdzorg in Noord-Nederland
Lees ook:Jongeren hebben veel schulden
Lees ook:Jongeren blijken erg onwetend over zorgverzekering
Lees ook:Leuker kunnen we het niet maken…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>